Nieuws

Een nóg eerlijker verhaal

door Jan Menting op 23 oktober 2014

Jan Menting is gestopt met het campagneleiderschap, maar niet zonder ons wijze lessen en krachtige oppeppers na te laten. Hij reageert op de twee verkiezingsnederlagen. Zijn reactie lag in de lijn van opmerkingen van partijgenoot Berend Buddingh uit Giessenlanden: ‘De PvdA had ooit een eerlijk verhaal, maar lijkt nu elk verhaal een beetje kwijt te

lees verder »

Haren ontwikkelt

23 oktober 2014
Foto Foto's van Ton Sprenger

De PvdA was erbij op de bijzondere momenten zoals hier de opening van de Meerweg met het pontje, en het bereiken van een belangrijke fase in de bouw van het nieuwe Zernikecollege. Projecten waarvan de PvdA in coalitieverband initiatiefnemer was. En de PvdA blijft constructief doorwerken zoals het plannen maken voor een combinatie comfortabel reizen

lees verder »

Nieuwe energie voor nieuwe banen!

17 oktober 2014

Persbericht namens de PvdA Statenfractie en PvdA Haren. Droog overstappen met zonnepanelen

lees verder »

Druk-druk-druk fractie en bestuur

17 oktober 2014

Kort de bezigheden van fractie en bestuur. Zie ook onze agenda, Facebook,  Haren.nl -> politiek en bestuur

lees verder »

Ombudsteam PvdA Haren

16 oktober 2014

De kern van ons ombudsteam bestaat (v.l.n.r.) uit Alied Dijkhof. Marjan Sieling en Betty Sinnema. Wij staan inwoners van Haren terzijde bij hun vragen en problemen op allerlei gebied. U bent welkom ook als u geen lid bent van de PvdA. Meer over het ombudsteam in de balk boven.

Leefbaarheid

11 oktober 2014

Eenrum en Bellingwedde vragen de zusterafdelingen van de PvdA dringend aandacht voor de dreiging die uitgaat van schaalvergroting in de intensieve landbouw en veehouderij. Kernbelangen: leefbaarheid, behoud van landschap en natuur, vitale levensvoorwaarden als bodem, grond- en oppervlaktewater, drinkwater, gezondheid en klimaat.

Afrikadag – organisatie Foundation Max van der Stoel

10 oktober 2014

Thema: Democratie, Goed Bestuur en Mensenrechten   1 november in het Tropenmuseum in Amsterdam. Bruisend en zinvol!

lees verder »

Bestuurlijke Bijeenkomst over de toekomst van Haren

8 oktober 2014

De gemeente nodigde inwoners uit om mee te denken over de bestuurlijke toekomst van Haren, op 7 oktober en 4 november  in het Postillonhotel. Deze bijeenkomsten moeten leiden tot een definitief raadsvoorstel in december. Jos Stroomer doet er voor ons verslag van.

lees verder »

Ik trek het me aan

7 oktober 2014

Partijgenoten staken zich in verantwoorde T-shirts om te laten weten dat ze op 7 oktober 2014 actie voerden voor goed en eerlijk werk. Het was World Day for Decent Work.

lees verder »

Feest aan de Meerweg

4 oktober 2014

Op 3 oktober 2014 was Ton Sprenger namens de fractie van de PvdA vertegenwoordigd bij de feestelijke afsluiting van een herstelfase aan de Meerweg.

lees verder »